Fotorepo Olympisch deken: Hyde Park

Julia M. Free
Hyde Park (Foto Julia M. Fre)
Hyde Park (Foto Julia M. Fre)

Zwemmen in de Serpentine (niet meer dan een grote parkvijver, inclusief eenden en waterhoentjes) is niet zo vreemd. Elke zaterdag duiken een aantal dapperen het water in. En wie wil kan elke dag 's morgens vroeg een duik in het water nemen. Op Kerstmis wordt sinds jaar en dag de Peter Pan Cup gezwommen.

Toch laat de waterkwaliteit het af en toe afweten. De Belg Ryckeman getuigde in Humo dat na een Olympische testwedstrijd vorig jaar enkele zwemmers serieus ziek geworden.

Hyde Park (Foto Julia M. Fre)
Hyde Park (Foto Julia M. Fre)

U vindt alle foto's uit de fotoreeks 'Olympisch deken' op de overzichtspagina van Julia M. Free.

LEES OOK
Julia M. Free / 13-08-2012

Fotorepo Olympisch deken: Closing Ceremony

De afsluitende show op de Olympische Spelen werd niet alleen in het Olympic Parc bekeken. Her en der verspreid over de stad Londen waren grote schermen geplaatst waar de 'gewone…
Victory (Foto Julia M. Free)
Julia M. Free / 10-08-2012

Fotorepo Olympisch deken: Gifts from the Olympic Gods

Met het project 'Gifts from the Olympic Gods' laat Londen de geschiedenis van de Olympische Spelen zien. Onder andere met een enorme replica van 3 meter van een standaard…
Gift from Olympic God (Foto Julia M. Free)
Julia M. Free / 09-08-2012

Fotorepo Olympisch deken: Tower Bridge Plaza

Op Tower Bridge Plaza tekenen supporters de stoep vol met aanmoedigingen en kleurrijke vlaggen voor hun landgenoten op de Olympische Spelen. Fotografe Julia M. Free nam een kijkje.
Tower Bridge Plaza (Foto Julia M. Free)