Fotorepo Olympisch deken: Roger en Michael

8 augustus 2012 Julia M. Free
Roger (47) zorgt als roadie dat de atleten krijgen wat ze nodig hebben. Hij dankt zijn job aan de Olympische Spelen. Hij woont echter niet in Oost-Londen, maar aan het andere eind van de stad: West-Londen.
Roger (47) zorgt als roadie dat de atleten krijgen wat ze nodig hebben. Hij dankt zijn job aan de Olympische Spelen. Hij woont echter niet in Oost-Londen, maar aan het andere eind van de stad: West-Londen.
Roger (47) zorgt als roadie dat de atleten krijgen wat ze nodig hebben. Hij dankt zijn job aan de Olympische Spelen. Hij woont echter niet in Oost-Londen, maar aan het andere eind van de stad: West-Londen.
Roger (47) zorgt als roadie dat de atleten krijgen wat ze nodig hebben. Hij dankt zijn job aan de Olympische Spelen. Hij woont echter niet in Oost-Londen, maar aan het andere eind van de stad: West-Londen.
Michael (54) woont naast het Olympic Parc. De bezoekers zorgen voor overlast, maar ook voor samenhorigheid. Al verwacht hij niet dat al die bezoekers voldoende zullen zijn om de kosten te dekken.
Michael (54) woont naast het Olympic Parc. De bezoekers zorgen voor overlast, maar ook voor samenhorigheid. Al verwacht hij niet dat al die bezoekers voldoende zullen zijn om de kosten te dekken.

 

U vindt alle foto's uit de fotoreeks 'Olympisch deken' op de overzichtspagina van Julia M. Free.

LEES OOK