Fotorepo Olympisch deken: drukte in Olympic Parc

3 augustus 2012 Julia M. Free
Drukte op Stratford City Link Bridge (Foto Julia M. Free)
Drukte op Stratford City Link Bridge (Foto Julia M. Free)

Op de Stratford City Link Bridge, de brug die de Olympische site verbindt met Stratford Station, is het al een drukte van jewelste. De brug zal de komende dagen honderdduizenden mensen verwelkomen en al die supporters zullen de grenzen van het zo al verzadigd openbaar vervoerssysteem in Londen aftasten. In Olympic Parc worden vandaag en morgen elke dag niet minder dan 200.000 fans verwacht. Het stadion zelf heeft een capaciteit van 80.000 mensen.

Om dat alles in vlotte banen te leiden, heeft Londen de nodige maatregelen genomen. Zo wordt een nabijgelegen shopping centre twee dagen lang gesloten en worden de fans opgeroepen om niet in Stratford van de trein/metro af te stappen, maar een station vroeger of later en een blokje om te wandelen.

Drukte op Stratford City Link Bridge (Foto Julia M. Free)
Drukte op Stratford City Link Bridge (Foto Julia M. Free)

Zaterdag 4 en zondag 5 augustus verschijnt er geen foto op Apache. Maandag zijn de foto's van Julia M. Free terug. U vindt alle foto's uit de fotoreeks 'Olympisch deken' op de overzichtspagina van Julia M. Free.

LEES OOK