Fotorepo Olympisch deken: Generale repetitie, Olympic Parc

24 juli 2012 Julia M. Free
Opening Ceremony Rehearsals, Olympic Parc (Foto Julia M. Free)
Opening Ceremony Rehearsals, Olympic Parc (Foto Julia M. Free)

Aan de repetitie deden gisteren 60.000 Britten mee. 15.000 speelden mee in het spektakelstuk zelf. De anderen testten de ordehandhaving. De komende weken worden elke dag tienduizenden mensen in het Olympic Parc verwacht. Om hen een comfortabel verblijf in het park te geven, worden ze op elke straathoek begeleid. Iedere vijftig meter staat bijvoorbeeld een scheidsrechterstoel waarop een medewerker met een megafoon het publiek vertelt welke richting het moet uitlopen.

Opening Ceremony Rehearsals, Olympic Parc (Foto Julia M. Free)
Opening Ceremony Rehearsals, Olympic Parc (Foto Julia M. Free)

U vindt alle foto's uit de fotoreeks 'Olympisch deken' op de overzichtspagina van Julia M. Free.

LEES OOK