Prettige feesten!

Bram Souffreau
Eindejaarskaartje getekend door Seb C.
Eindejaarskaartje getekend door Seb C.
Eindejaarskaartje getekend door Seb C.
Eindejaarskaartje getekend door Seb C.

"Apache wenst u en de uwen bijzonder prettige feesten!" De steungevers vonden deze ochtend in de brievenbus deze boodschap op een unieke postkaart. Ook de abonnees van de nieuwsbrief kregen aan de vooravond van Kerstmis een virtuele versie van de kerst- en nieuwjaarswensen. De tekening van Seb C. kunt u in groot formaat downloaden.

De kerstkaarten zijn een bedankje voor de steun en de goodwill die we het afgelopen jaar overal hebben mogen genieten. Die steun is broodnodig en wordt door de voltallige redactie enorm geapprecieerd. Het klinkt clichématig, maar het geeft ons echt een warm gevoel als we alle steun op een rijtje zetten.

Steun Apache, krijg 'n boek

Nieuwjaarsgiften zijn overigens nog steeds welkom. Voor wie vijftig euro of meer geeft, hebben we zelfs een mooi presentje: een boek van Tim F. Van der Mensbrugghe (Onder de Wapper) of Tom Cochez (Eigen Belang Eerst), twee Apache-journalisten. De details van de boekenactie vindt u in onze Steun Ons-sectie.

Wie nog aanschrijven?

Niet alle kaartjes zijn overigens de deur uit. De drukker heeft zich vergist en heeft tientallen eindejaarskaartjes te veel gedrukt. Weet u naar wie we een kaartje moeten sturen? Stuur ons dan snel uw suggestie (redactie@apache.be) door!

Bram Souffreau

LEES OOK
Bram Souffreau / 18-02-2010

Fraaie lay-out geplukt van internet

We krijgen regelmatig bloemetjes voor de lay-out van De Werktitel. Verrassend, want wij hebben geen enkele lay-outer of designer aangesproken om de website vorm te gegeven.
apache