De Werktitel trakteert

1

Komende woensdag 24 februari, eens de primeurs geteld en de naamsverandering verteerd, geeft de opvolger van De Werktitel er een bescheiden lap op. Wie zin heeft is vanaf 20 uur welkom om samen met ons te toosten op de toekomst van de onafhankelijke journalistiek.

Expozone Transit, De Coninckplein 21, 2060 Antwerpen (op 200 meter van Centraal Station).


View Larger Map

Auteur: Tom Cochez

Licentiaat criminologie. Werkte van 1997 tot 2008 voor De Morgen. Hij volgde er vooral gezondheidszorg, sociale zaken en milieu en verdiepte zich in de politieke partijen Vlaams Belang en Groen. In 2008 koos hij ervoor om opnieuw op freelance basis te werken onder meer ook voor Knack en Humo. Een jaar later stond hij mee aan de wieg van De Werktitel, het latere Apache.be. Vandaag werkt hij als redacteur en coördinator.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid